Energie vergelijken & Energienieuws

Contact met de redactie

Contact met de redactie

Contact met de redactie

Achtergrond

De Energievergelijker is actief sinds 2015 met het bieden van informatie over energie en het vergelijken van energietarieven. De Energievergelijker biedt als enige vergelijker een compleet overzicht van websites waar energie vergeleken kan worden. Vindt je bij ons niet waarnaar je op zoek bent? Dan vind je via De Energievergelijker altijd een andere partij met het juiste aanbod.

Sinds de prijsstijgingen in 2022 lees je bij ons ook dagelijks het laatste energienieuws over onder andere prijsontwikkelingen.

We zijn ook bereikbaar via info@deenergievergelijker.nl

Contactformulier

Via onderstaand formulier neem je rechtstreeks contact op met de redactie van DeEnergievergelijker.nl. Je kunt hier terecht met vragen over de website (of inhoud), adverteren op deze website en meer.

7
image

Jaar ervaring met energie vergelijken

Antwoord op veelgestelde vragen

Sinds de extreme prijsstijgingen in 2022, bieden niet alle energieleveranciers meer de mogelijkheid een vast contract af te sluiten. In plaats daarvan wordt van consumenten gevraagd een variabel contract af te sluiten. De tarieven van deze variabele (model)contracten vergelijk je ook makkelijk op De Energievergelijker.
Bijdrages zijn altijd welkom! Een bijdrage kan gemaild worden naar info@deenergievergelijker.nl. Bevat uw bijdrage een uitgaande link naar een commerciële website? Dan kunnen wij deze helaas niet plaatsen. In dat geval is adverteren op De Energievergelijker een optie.
Wij zijn dagelijks actief bezig om De Energievergelijker up-to-date en relevant te houden. Omdat de website een boel pagina’s heeft, glipt er wel eens iets doorheen. Ben je tijdens je bezoek aan De Energievergelijker een fout tegengekomen? Meld ons dat dan via bovenstaand contactformulier. Een spelfout of link die niet werkt? Meld het ons a.u.b.
Iets toesturen per post? Dat kan naar:

De Energievergelijker
Toccatastraat 61
1312 TK Almere