Energie vergelijken & Energienieuws

Energievergelijkers

Energievergelijkers

Energievergelijkers

Vergelijk energiecontracten

Postcode: Huisnr: Stroomverbruik p/j: Gasverbruik p/j:
Niet verplicht Niet verplicht

Keuze.nl energie vergelijken

Keuze.nl energie vergelijken

De energievergelijker van Keuze.nl is volledig onafhankelijk en biedt een uitgebreid resultaat. Het aantal resultaten bij deze vergelijker is groter dan normaal doordat alle contractvormen vergeleken worden, zo ook de dynamische energiecontracten. De energievergelijker is goed te personaliseren. De energiecontracten in de resultaten kun je bij Keuze.nl direct online afsluiten. Op keuze.nl kun je naast energie nog meer producten vergelijken.

Bezoek energievergelijker

Geldvisie.com energievergelijker

Geldvisie.com energievergelijker

De Energievergelijker van Geldvisie.com biedt bezoekers de mogelijkheid een onafhankelijke energievergelijking te maken en vervolgens direct online over te stappen. De website maakt dit erg gemakkelijk door gebruik te maken van een bekende vergelijkingsmodule die u vaker tegenkomt. Daarnaast biedt de website verschillende andere vergelijkers en een boel informatie over financiële producten.

Bezoek energievergelijker

Energie-vergelijken.net

Energie-vergelijken.net

Energie-vergelijken.net is een onafhankelijke energievergelijker waar bezoekers zowel energie voor huishoudens als zakelijke energieprijzen kunnen vergelijken. Daarnaast biedt de website een mooi overzicht van lopende energie aanbiedingen. U kunt bij Energie-vergelijken.net bijvoorbeeld terecht voor Nuon Vattenfall acties en aanbiedingen, maar ook de aanbiedingen van andere energieleveranciers vindt u terug op de website.

Bezoek energievergelijker

Overstappen

Overstappen

Overstappen.eu is een onafhankelijke energievergelijker waar zowel particuliere- als zakelijke klanten terecht kunnen om energieprijzen te vergelijken. Deze website biedt naast het vergelijken van energie, ook informatie en nieuws over de wereld van energie. De energievergelijker van Overstappen.eu kan volledig naar wens worden ingesteld door gebruik te maken van de filterfuncties.

Bezoek energievergelijker

Energieoverstap.nl

Energieoverstap.nl

Energieoverstap.nl biedt haar bezoekers de mogelijkheid onafhankelijk de verschillende energieleveranciers te vergelijken op basis van de voorkeuren en wensen van de gebruiker. Heeft u een geschikte energieleverancier gevonden? Dan regelt Energieoverstap.nl het gehele overstapproces voor u. U hoeft daar zelf dus niets meer voor te doen nadat u te kennen gegeven heeft te willen overstappen. Daarnaast biedt de website verschillende handige tips bijvoorbeeld over het besparen van energie en informatie over de verschillende energieleveranciers.

Bezoek energievergelijker

Easyswitch Energie vergelijken

Easyswitch Energie vergelijken

De energievergelijker van Easyswitch is één van de grootste- en meest gebruikte van Nederland. Doordat Easyswitch een zeer sterke marktpositie heeft, kan deze vergelijker energie aanbieden tegen zeer scherpe tarieven. Tarieven die een stuk lager liggen dan bij de leveranciers zelf. Easyswitch biedt gebruikers daarom een laagste prijs garantie. Naast energie biedt Easyswitch de mogelijkheid verschillende andere producten te vergelijken, waaronder verzekeringen en internet. Wanneer de keuze is gemaakt, kan een overstap direct via de website geregeld worden. Nadat de overstap is afgerond, biedt Easyswitch dan nog een bedenkperiode van 14 dagen. Binnen deze termijn kan alsnog worden afgezien van de overstap.

Bezoek energievergelijker

Vergelijken-energie.nl

Vergelijken-energie.nl

Vergelijken-energie.nl richt zich overduidelijk op het vergelijken van energie. Omdat deze vergelijker zich hierin gespecialiseerd heeft, is er ook veel informatie beschikbaar over bijvoorbeeld de afzonderlijke energieleveranciers, het overstapproces en energie aanbiedingen. De vergelijker van Vergelijken-energie.nl is volledig naar wens in te stellen. Zo kunt u ervoor kiezen op zoek te gaan naar de goedkoopste energieleverancier, maar ook de meest duurzame energieleverancier. Daarnaast kan er ook nog eens gekozen worden om alleen Nederlandse stroom geleverd te krijgen van alleen windmolens, zonnepanelen of een mix daarvan. Hebt u een geschikte nieuwe energieleverancier gevonden? Dan wordt de overstap automatisch geregeld met de gratis overstapservice.

Bezoek energievergelijker

Overstappenenergie.nl

Overstappenenergie.nl

Overstappenenergie.nl maakt het voor bezoekers mogelijk een zeer gedetailleerde vergelijking te maken van prijzen bij bijna alle energieleveranciers. Zoals de naam al doet vermoeden, richt deze energievergelijker zich vooral op het overstapproces. Door een gratis overstapservice aan te bieden aan geïnteresseerden, is het hier voor iedereen mogelijk om simpel en snel over te stappen van energieleverancier. Het opzeggen van het oude contract bij de huidige energieleverancier, wordt voor u geregeld en daarnaast is er ook nog een bedenkperiode van 14 dagen. Ook kunnen consumenten op Overstappenenergie.nl een spoedaanvraag voor energie doen.

Bezoek energievergelijker

Vergelijk.com

Vergelijk.com

Vergelijk.com biedt naast een mooie naam, ook de mogelijkheid verschillende producten te vergelijken, waaronder ook energie. Het vergelijken van energie gebeurt op basis van enkele gegevens zoals postcode, huisnummer, metertype en verbrui. Op basis van die gegevens wordt een advies op maat verstrekt, waarbij u direct kunt zien wie de goedkoopste energie beidt. Door gebruik te maken van de filters kan de zoekopdracht nog verder gepersonaliseerd worden. Naast energie kunnen ook verschillende verzekeringen, internet, alles in 1 en smartphone providers vergeleken worden. Wel zo handig om alles op é én plaats te hebben. Vergelijk.com biedt daarnaast ook handige overzichten met lopende acties van bijvoorbeeld energieleveranciers.

Bezoek energievergelijker

Gaswaterlicht.nl

Gaswaterlicht.nl

De energievergelijker van Gaswaterlicht.nl biedt bezoekers de mogelijkheid een uitgebreide vergelijking op maat te maken. Hoewel ook 'water' voorkomt in de naam van deze vergelijker, zijn wateraanbieders niet te vergelijken. Een waterleverancier kunt u namelijk niet zelf kiezen. Door over te stappen van energieleverancier via Gaswaterlicht.nl, bespaart u al snel enkele honderden euro's op jaarbasis. Bij deze vergelijker kunnen zowel gas als elektriciteitscontracten samen, of afzonderlijk afgesloten worden. Ook met stadsverwarming kunt u hier dus overstappen. Daarnaast biedt de website enkele handige tips om te besparen op energiekosten, waarvan de eerste uiteraard is: stap over naar een goedkopere energieleverancier!

Bezoek energievergelijker

Energievergelijking

Energievergelijking

Energievergelijking.nl biedt de mogelijkheid direct te bekijken hoeveel er bespaard kan worden op energie met een vergelijking op maat. Deze energievergelijker onderscheidt zich van anderen door onder andere huidige acties- en kortingen direct te tonen, voorafgaand aan de vergelijking. Daarnaast biedt Energievergelijking.nl een gratis overstapservice voor alle gebruikers. U bespaard hierdoor een aardig bedrag en hoeft daar bijna niets voor te doen. Een overstap kan in principe binnen 10 minuten geregeld zijn. U hebt daarna ook nog eens 14 dagen de tijd om van de overstap af te zien, mocht u iets beters vinden of gewoon niet meer willen. Ook voor zakelijke energie kunt u hier terecht.

Bezoek energievergelijker

VergelijkGasWaterLicht.nl

VergelijkGasWaterLicht.nl

Vergelijkgaswaterlicht.nl is een onafhankelijke energie vergelijkingssite. Doel van de vergelijker is om consumenten op een juiste manier te ondersteunen bij het selecteren van een nutsvoorziening. Zo kunnen zij jaarlijks besparen op vaste lasten zoals de energierekening. Hoe helpt Vergelijkgaswaterlicht.nl u besparen? Energieleveranciers geven graag kortingen om consumenten te werven als klant. Deze kortingen worden niet verstrekt wanneer men zich aanmeld bij de energieleverancier zelf! Door alle energieleveranciers tegen elkaar op te laten bieden in een vergelijker, worden de energieprijzen voor de consument alleen maar aantrekkelijker. Vergelijkgaswaterlicht.nl werkt met een 100% onafhankelijke energievergelijker die dagelijks wordt aangevuld met nieuwe welkomstpremies en energieaanbiedingen. U kunt al deze aanbiedingen terugvinden in de vergelijker, waar de beste prijzen voor u worden geselecteerd op basis van het verbruik en adresgegevens.

Bezoek energievergelijker

OnlineEnergievergelijker.nl

OnlineEnergievergelijker.nl

Onlineenergievergelijker.nl is één van de grootste energievergelijkers beschikbaar op het moment. Jaarlijks maken duizenden consumenten gebruik van deze energievergelijker om over te stappen naar een nieuwe energieleverancier. Het doel van Onlineenergievergelijker.nl is niet alleen het verlagen van de energierekening voor consumenten, maar ook het creëren van duidelijkheid over hoe de kosten van de energierekening worden opgebouwd. Met deze onafhankelijke energievergelijker kunt u niet alleen zien welke energietarieven andere energieleveranciers hanteren en welke kortingsacties er op dit moment zijn, maar kunt u ook ontdekken welke energieleverancier de beste tarieven hanteert in uw situatie. Meer dan 36 energieleveranciers bieden tegen elkaar op om de beste prijs te bieden. Hoe sterker de prijs, hoe hoger de energieleverancier geplaatst wordt in de vergelijker.

Bezoek energievergelijker

Energie aanbiedingen

Energie aanbiedingen

Op zoek naar een voordelige energie aanbiedingen waarbij u ook nog eens een cadeau ontvangt? Dan is deze energievergelijker een aanrader. De website geeft een handig overzicht van lopende acties bij verschillende energieleveranciers. Denk hierbij aan hoge kortingen, cadeaus of gewoon een voordelig tarief.

Bezoek energievergelijker

Goedkoopste Energieleverancier

Goedkoopste Energieleverancier

Op zoek naar de goedkoopste energieleverancier? Dan is deze energievergelijker zeker een aanrader. Goedkoopste Energieleverancier biedt resultaten die bij anderen niet te vinden zijn en is daarom van groot belang bij het vinden van een nieuwe energieleverancier.

Bezoek energievergelijker