Energie vergelijken bij alle energievergelijkers

Energie vergelijken? Vul de benodigde gegevens in.

Om energie te kunnen vergelijken zijn onderstaande gegevens nodig om links te kunnen aanmaken.

Dé Energievergelijker

Alle unieke energievergelijkers
Eenmaal gegevens invoeren
Overal vergelijken
Minimale tijdsbesteding
Maximale besparing
Bespaar tot €480 op energie

Energie vergelijken met Dé Energievergelijker

Energie is een aardige kostenpost. Er valt dan ook een aardig bedrag te besparen door energie te vergelijken en over te stappen van energieleverancier. Een nadeel van een goede energievergelijking is dat deze tijdrovend is. Om een goede vergelijking te kunnen maken dient u namelijk gebruik te maken van verschillende energievergelijkers om tot het beste resultaat te komen.

Het vinden van de juiste energievergelijkers en het telkens opnieuw invoeren van uw gegevens neemt bij het vergelijken van energie de meeste tijd in beslag. Hierbij biedt Dé Energievergelijker uitkomst. Door eenmalig uw gegevens in te voeren worden voor u persoonlijke links gecreëerd naar alle unieke energievergelijkers. Vervolgens kiest u zelf bij wie u energie wilt gaan vergelijken. Met één klik op de voor u gegenereerde link worden uw gegevens direct bij de energievergelijker ingeschoten. Gegevens telkens opnieuw invoeren is dus niet meer nodig.

Maak gebruik van een energievergelijker naar keuze

Wij proberen links aan te bieden naar alle energievergelijkers indien dit mogelijk is en indien deze vergelijkers een uniek resultaat weergeven. Omdat veel energievergelijkers gebruik maken van eenzelfde database worden alleen de unieke energievergelijkers getoond. Onder de knop 'Zelfde resultaat' kunt u de energievergelijkers met hetzelfde resultaat alsnog bekijken. Opnieuw vergelijken bij deze energievergelijkers heeft echter geen zin. De resultaten zullen bij deze vergelijkers altijd hetzelfde zijn.

Ter illustratie: de website van www.gaslicht.com is dezelfde als die van www.energiewereld.nl. Om dezelfde vergelijking te maken op beide websites is overbodig. Doordat de websites gebruik maken van dezelfde database is het resultaat altijd hetzelfde.

De voordelen van energie vergelijken via Dé Energievergelijker op een rijtje:

• Niet telkens opnieuw gegevens invoeren
• Geen lange zoektocht naar de verschillende energievergelijkers
• Geen dubbel werk door filtering van websites met dezelfde resultaten
• Altijd maximale tijdwinst
• Altijd de goedkoopste energieleverancier

De goedkoopste energieleverancier vinden? Gebruik meerdere energievergelijkers

Om zeker te weten dat u de goedkoopste energieleverancier kiest raden wij u aan de resultaten van meerdere energievergelijkers te vergelijken. Hoewel ook bij unieke energievergelijkers de resultaten grotendeels overeenkomen zijn er toch vaak verschillen te vinden in de resultaten. Dit kan komen doordat een bepaalde energievergelijker een sterkere onderhandelingspositie heeft of omdat deze de nieuwe acties simpelweg sneller heeft verwerkt. Ook komt het geregeld voor dat energievergelijkers een extra welkomstkorting aanbieden uit eigen zak. Vooral de grotere energievergelijkers zijn hiertoe in staat doordat zij redelijk hoge commissies ontvangen van de energieleveranciers bij een eventuele overstap.

Doordat alle gegevens door Dé Energievergelijker automatisch worden ingevuld is het vergelijken van de verschillende energievergelijkers een kwestie van een klik. Maak hier gebruik van en verzeker u zelf van een optimale besparing.