Energie vergelijken & Energienieuws

Energieleverancier Delta

Energieleverancier Delta

Energie van energieleverancier Delta

Delta

DELTA is een Nederlandse energieleverancier en komt oorspronkelijk uit Zeeland. DELTA levert stroom en gas aan Nederlandse huishoudens en bedrijven. De energiecontracten die door deze energieleverancier worden aangeboden zijn zeker niet duur en zijn geregeld terug te vinden tussen de goedkopere energiecontracten. Vooral het variabel modelcontract van DELTA is goed geprijsd.

De klantenservice van DELTA is op verschillende manieren bereikbaar. Door klanten van DELTA wordt de klantenservice beoordeeld als goed.

Verder levert DELTA sinds 2016 alleen nog groene stroom aan haar klanten. Daarvan komt helaas wel een aanzienlijk deel van biomassa.

Betaalbaarheid:
DELTA energiecontracten zijn goed betaalbaar. Het variabel contract van DELTA scoort prijstechnisch erg goed. De vaste contracten iets minder in vergelijking met de vaste contracten van concurrenten. Vooral het dynamisch (model)contract van DELTA is dus een aanrader. En een groot voordeel van dit contract is dat deze maandelijks opzegbaar is. Heb je een ander energiecontract gevonden? Dan kun je direct weer overstappen.

Klantenservice:
Contact opnemen met de klantenservice van DELTA doe je via de chat, de mail of telefonisch. De klantenservice van DELTA scoort over het algemeen goed en met wachtrijen valt het bij deze energieleverancier erg mee.

Groene energie:
DELTA levert sinds 2016 alleen groene stroom aan haar klanten. Uit het stroometiket blijkt helaas wel dat ruim 30% van de stroom is opgewekt met behulp van biomassa. En hoewel biomassa op papier volledig duurzaam is, blijkt in de praktijk de uitstoot van biomassa vaak nog hoger dan het geval is bij een ouderwetse kolencentrale. Helaas dus een stuk minder groen dan gepresenteerd.

Delta

TEL: 0118 22 55 00

Bezoek website »

Vergelijk energie

Postcode: Huisnr:
Postcode:
Huisnr:

Het modelcontract van Delta

Delta energietarieven

Het modelcontract van DELTA is erg scherp geprijsd. De vaste contracten met langere looptijd zijn bij DELTA iets prijziger dan bij concurrenten. Huishoudens die op zoek zijn naar een variabel energiecontract hebben aan DELTA een goede partij, consumenten die op zoek zijn naar vaste prijzen voor langere tijd kunnen beter eerst alle energieprijzen vergelijken alvorens een definitieve keuze te maken.

Gasprijs: € 1,50 m³
Stroom enkel: € 0,37 kWh
Stroom normaal: € 0,39 kWh
Stroom daltarief: € 0,35 kWh
Leveringskosten: € 108,00 p/j
Naar modelcontract

Salderen en terugleveren bij Delta

Terugleververgoeding Delta

Heb je zonnepanelen en lever je per saldo meer terug aan het net dan dat je verbruikt? Dan ontvang je een terugleververgoeding van je energieleverancier. Het is dan nuttig de terugleververgoedingen te vergelijken om er voor te zorgen dat je het maximale haalt uit de door jou opgewekte energie.


Let op! 95% van de huishoudens met zonnepanelen komen niet in aanmerking voor de terugleververgoeding omdat zij over een langere periode meer stroom verbruiken dan terugleveren. Zij maken automatisch gebruik van de salderingsregeling.

Terugleveringstarief: 100% van kale energieprijs
Salderen: 100% van contracttarief

De beschikbare energiecontracten van Delta

Energiecontracten van Delta

DELTA biedt een variabel (model)contract en verschillende vaste energiecontracten met langere looptijd. Hieronder zie je de energiecontracten van DELTA die je via ons kunt afsluiten.