Energie vergelijken & Energienieuws

Energieleverancier Greenchoice

Energieleverancier Greenchoice

Energie van energieleverancier Greenchoice

Greenchoice

Greenchoice richt zich op het leveren van groene energie aan Nederlandse huishoudens en bedrijven. Het bedrijf levert alleen duurzame energie die in Nederland is opgewekt met gebruik van de zon of wind. Zo weet je zeker dat je geen sjoemelstroom geleverd krijgt.

Greenchoice is een betaalbare energieleverancier en biedt klanten verschillende mogelijkheden. Zo kunnen klanten kiezen voor een variabel (model)contract en voor verschillende vaste energiecontracten.

Naast verschillende energiecontracten biedt Greenchoice ook hulp bij het verduurzamen van je woning. De energieleverancier biedt hulp bij isoleren, het plaatsen van een warmtepomp en het plaatsen van zonnepanelen.

Betaalbaarheid:
Greenchoice is niet de goedkoopste energieleverancier, maar behoort ook zeker niet tot de duurste energieleveranciers. Zij valt in de middenmoot qua energieprijzen. Greenchoice biedt redelijk voordelige meerjarige contracten.

Klantenservice:
Greenchoice is door Nederlandse consumenten uitgeroepen tot meest klantvriendelijke energieleverancier van 2023. Dat geeft wel aan dat de meeste klanten positief zijn over de klantenservice van de leverancier. Wel is het zo dat ook Greenchoice tijdens de energiecrisis meer negatieve reviews heeft gekregen omdat wachttijden erg lang werden. Al met al scoort Greenchoice toch erg goed op het gebied van klantenservice.

Groene energie:
Greenchoice levert uitsluitend groene energie van Nederlandse bodem. Zo weet je zeker dat je geen sjoemelstroom geleverd krijgt. Verder levert Greenchoice alleen bosgecompenseerd gas.

Greenchoice

TEL: 010 478 23 26

Bezoek website »

Vergelijk energie

Postcode: Huisnr:
Postcode:
Huisnr:

Het modelcontract van Greenchoice

Greenchoice energietarieven

Het modelcontract van Greenchoice scoort gemiddeld qua prijs. De energieleverancier heeft wel enkele vrij voordelige meerjarige contracten oplopend tot drie jaar. Of deze contracten ook in jouw persoonlijke situatie voordelig zijn, kun je uitzoeken dor gebruik te maken van onze energievergelijker. Daar vul je jouw postcode en huisnummer in en zie je direct de tarieven die verschillende energieleveranciers rekenen in jouw specifieke situatie.

Gasprijs: € 1,50 m³
Stroom enkel: € 0,35 kWh
Stroom normaal: € 0,38 kWh
Stroom daltarief: € 0,32 kWh
Leveringskosten: € 124,80 p/j
Naar modelcontract

Salderen en terugleveren bij Greenchoice

Terugleververgoeding Greenchoice

Heb je zonnepanelen en lever je per saldo meer terug aan het net dan dat je verbruikt? Dan ontvang je een terugleververgoeding van je energieleverancier. Het is dan nuttig de terugleververgoedingen te vergelijken om er voor te zorgen dat je het maximale haalt uit de door jou opgewekte energie.


Let op! 95% van de huishoudens met zonnepanelen komen niet in aanmerking voor de terugleververgoeding omdat zij over een langere periode meer stroom verbruiken dan terugleveren. Zij maken automatisch gebruik van de salderingsregeling.

Terugleveringstarief: € 0,115 per kWh
Salderen: 100% van contracttarief

De beschikbare energiecontracten van Greenchoice

Energiecontracten van Greenchoice

Greenchoice biedt zowel een variabel modelcontract als verschillende meerjarige contracten. De meerjarige contracten zijn beschikbaar met een looptijd van 1 jaar, 2 jaar of 3 jaar. Greenchoice is daarmee één van de eerste energieleveranciers die weer energiecontracten met langere looptijd aanbiedt.