Energie vergelijken & Energienieuws

Energieleverancier Innova

Energieleverancier Innova

Energie van energieleverancier Innova

Innova

Innova is een energieleverancier die zowel particuliere als zakelijke energie levert. De energieleverancier biedt zowel een vast contract als een variabel energiecontract. Daarnaast biedt Innova sinds kort ook ‘Innova Dynamic Pricing’. Hiermee betaal je het actuele uur of dagtarief voor je energie. Het gaat hier om een zogenaamd dynamisch energiecontract. Contact met de klantenservice van Innova kan op verschillende manieren. De gemakkelijkste manier is om contact op te nemen via je persoonlijke Innova omgeving, Mijn Innova. Heb je liever telefonisch contact? Dan kan dat ook.

Betaalbaarheid:
Innova is niet de goedkoopste energieleverancier, maar zeker ook niet de duurste. Met tarieven al ver onder het prijsplafond biedt Innova een interessant variabel modelcontract. Maar in onze vergelijkingsresultaten is het vaak zo dat de energiepakketten met korting of cashback uiteindelijk goedkoper zijn. Innova is daardoor niet vaak terug te vinden in onze top 10 van goedkoopste energieleveranciers.

Klantenservice:
Innova is bereikbaar op verschillende manieren, maar de handigste manier is om contact te maken met de klantenservice via de eigen online omgeving, Mijn Innova. Heb je liever op een andere manier contact met Innova? Dan kan dat uiteraard telefonisch, maar ook via de mail. De klantenservice van Innova is over het algemeen redelijk snel beschikbaar en wordt door klanten beoordeelt als goed.

Groene energie:
Innova levert alleen groene stroom afkomstig van wind of zon. Daarbij wordt wel onderscheid gemaakt tussen zon en wind uit Nederland, of uit Europa. In beide gevallen gaat het wel om volledig duurzame stroom. Bij Innova neem je dus altijd groene stroom af.

Innova

TEL: 070-301 66 10

Bezoek website »

Vergelijk energie

Postcode: Huisnr:
Postcode:
Huisnr:

Het modelcontract van Innova

Innova energietarieven

Innova behoort niet tot de goedkoopste energieleveranciers. Eerder tot de middenmoot. Toch liggen de leveringstarieven van Innova onder de het prijsplafond. Je hoeft je daardoor geen zorgen te maken dat je een stuk meer gaat betalen wanneer je verbruik boven het maximale verbruik voor het prijsplafond uitkomt. En dat is zeker fijn.

Gasprijs: € 1,58 m³
Stroom enkel: € 0,48 kWh
Stroom normaal: € 0,48 kWh
Stroom daltarief: € 0,48 kWh
Leveringskosten: € 128,60 p/j
Naar modelcontract

Salderen en terugleveren bij Innova

Terugleververgoeding Innova

Heb je zonnepanelen en lever je per saldo meer terug aan het net dan dat je verbruikt? Dan ontvang je een terugleververgoeding van je energieleverancier. Het is dan nuttig de terugleververgoedingen te vergelijken om er voor te zorgen dat je het maximale haalt uit de door jou opgewekte energie.


Let op! 95% van de huishoudens met zonnepanelen komen niet in aanmerking voor de terugleververgoeding omdat zij over een langere periode meer stroom verbruiken dan terugleveren. Zij maken automatisch gebruik van de salderingsregeling.

Terugleveringstarief: 100% van kale energieprijs
Salderen: 100% van contracttarief

De beschikbare energiecontracten van Innova

Energiecontracten van Innova

Innova biedt, naast het standaard variabel (model)contract en verschillende vaste contracten, sinds kort ook een dynamisch energiecontract aan. Daarbij betaal je het tarief dat op dat moment geldt op de beurs. Je betaalt dus de inkoopprijs. Daaroverheen betaal je een kleine inkoopvergoeding en verder alleen de vaste kosten van de leverancier. Hierdoor ben je in de meeste gevallen goedkoper uit dan met een vast contract waarbij altijd dezelfde tarieven gehanteerd worden.