Energie vergelijken & Energienieuws

Energieleverancier Live Energy

Energieleverancier Live Energy

Energie van energieleverancier Live Energy

Live Energy

Live Energy is een nieuwe Nederlandse energieleverancier die consumenten een aantrekkelijk dynamisch energiecontract biedt. Net als bij andere aanbieders van dynamische energiecontracten is het modelcontract van Live Energy erg prijzig. Je bent bij deze energieleverancier dan ook alleen aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een dynamisch energiecontract.

Het dynamisch energiecontract van Live Energy is net zo betaalbaar als dat van andere aanbieders van dit type contract. Dat is logisch aangezien al deze leveranciers de tarieven laten afhangen van de actuele gashandelsprijzen. De klantenservice van Live Energy is te bereiken via de mail, de website, via Whatsapp of gewoon ouderwets telefonisch. Over de herkomst van de door Live Energy geleverde energie is niet veel duidelijk, maar de energieleverancier is wel duurzaam in de zin dat deze klanten stimuleert energie te gebruiken op momenten waarop de vraag laag is en het aanbod hoog. Zo wordt onbalans op het net tegengegaan en is het minder snel nodig vervuilende energieopwekkers in te schakelen.

Betaalbaarheid:
Live Energy is vooralsnog één van de goedkoopste energieleveranciers, tezamen met de andere aanbieders van dynamische energiecontracten. Daar kan echter verandering in komen wanneer de energieprijzen hard omhoog gaan. Het is dan wel zo dat ook de tarieven voor de vaste energiecontracten zeer snel gaan volgen.

Klantenservice:
De klantenservice van Live Energy is goed bereikbaar via de mail, de website, Whatsapp of gewoon lekker ouderwets telefonisch. Over de klantenservice van Live Energy is verder nog niet heel veel bekend omdat Live Energy een redelijk nieuwe energieleverancier is.

Groene energie:
Over de herkomst van de energie die Live Energy levert aan haar klanten is niet veel bekend. Wél is het zo dat Live Energy duurzaamheid bespoedigt door klanten te stimuleren energie te verbruiken op momenten waarop het aanbod van duurzaam opgewekte energie groot is en de vraag laag. Draait een klant de was op een dergelijk moment? Dan hoeven daarvoor bijvoorbeeld in de avond geen kolen meer verstookt te worden.

Live Energy

TEL: 085-008 1567

Bezoek website »

Vergelijk energie

Postcode: Huisnr:
Postcode:
Huisnr:

Het modelcontract van Live Energy

Live Energy energietarieven

Het modelcontract van Live Energy is erg prijzig. Dat is hetzelfde als bij de andere energieleveranciers die een dynamisch energiecontract aanbieden. Het is hier namelijk helemaal niet de bedoeling een modelcontract of variabel contract af te sluiten. Beschik je niet over een slimme meter? Dan wordt je variabel energiecontract omgezet naar het modelcontract. Dat houdt in dat wanneer je niet beschikt over een slimme meter in huis, je beter een andere energieleverancier kunt kiezen.

Gasprijs: € 7,87 m³
Stroom enkel: € 0,99 kWh
Stroom normaal: € 0,98 kWh
Stroom daltarief: € 0,96 kWh
Leveringskosten: € 192,00 p/j
Naar modelcontract

Salderen en terugleveren bij Live Energy

Terugleververgoeding Live Energy

Heb je zonnepanelen en lever je per saldo meer terug aan het net dan dat je verbruikt? Dan ontvang je een terugleververgoeding van je energieleverancier. Het is dan nuttig de terugleververgoedingen te vergelijken om er voor te zorgen dat je het maximale haalt uit de door jou opgewekte energie.


Let op! 95% van de huishoudens met zonnepanelen komen niet in aanmerking voor de terugleververgoeding omdat zij over een langere periode meer stroom verbruiken dan terugleveren. Zij maken automatisch gebruik van de salderingsregeling.

Terugleveringstarief: 100% van kale gemiddelde energieprijs
Salderen: 100% van contracttarief

De beschikbare energiecontracten van Live Energy

Energiecontracten van Live Energy

Live Energy is een aanbieder van een dynamisch energiecontract. De leverancier biedt daarnaast een verplicht modelcontract, maar dat is erg prijzig.

Live Energy - dynamisch energiecontract

Vaste kosten: € 192,00 per jaar o.b.v. gas én stroom
Leveringstarieven: Bekijk laatste tarieven op de website
Opmerkingen: Uurtarieven worden 24 uur van tevoren bekend gemaakt
Bekijken bij leverancier
Bekijken