Energie vergelijken & Energienieuws

Energieleverancier United Consumers

Energieleverancier United Consumers

Energie van energieleverancier United Consumers

United Consumers

United Consumers (hierna UC) is een prijsvergelijker die is uitgegroeid tot onder andere energieleverancier. In eerste instantie vergeleek de website brandstofprijzen, maar het bedrijf biedt inmiddels, naast verschillende verzekeringen, ook energie aan consumenten. De energiecontracten van UC zijn goed betaalbaar, maar behoren niet tot de goedkoopste energiecontracten. De energie die consumenten geleverd krijgen is wel 100% duurzaam. De energie van UC wordt bijna volledig opgewekt door middel van wind. Het overige deel wordt opgewekt met behulp van zonnepanelen. Geen biomassa, waterkracht en andere misleidingen dus. UC biedt een dynamisch- en vast contract voor energie.

Betaalbaarheid:
De tarieven voor de UC-energiecontracten liggen ook in 2023 al onder het prijsplafond. UC is dus zeker niet duur. Daarnaast biedt de energieleverancier vaak nog extra kortingen bij een vast contract. Daardoor vallen energietarieven van UC uiteindelijk redelijk goedkoop uit.

Klantenservice:
De klantenservice van UC is telefonisch bereikbaar of via de mail. Daarnaast kunnen klanten contact opnemen met UC via een online chat of via de app van het bedrijf. Klanten van UC zijn over het algemeen positief over de klantenservice.

Groene energie:
UC levert alleen groene energie. En het betreft ook echt groene energie. UC levert namelijk alleen stroom die is opgewekt met behulp van wind of zon. Alle stroom die geleverd wordt komt daarnaast van Nederlandse bodem. Geen sjoemelstroom dus en ook geen biomassa en andere schadelijke producten. Wanneer je een energiecontract afsluit bij UC, kun je er gerust op zijn dat je écht groene energie geleverd krijgt.

United Consumers

TEL: 040 235 05 60

Bezoek website »

Vergelijk energie

Postcode: Huisnr:
Postcode:
Huisnr:

Het modelcontract van United Consumers

United Consumers energietarieven

De tarieven voor het modelcontract van UC zijn helaas niet bekend gemaakt. UC moet het dan ook niet hebben van consumenten die een variabel energiecontract afsluiten en probeert consumenten daardoor te bewegen naar het afsluiten van een contract met vaste looptijd en vaste tarieven.

Gasprijs: € 1,25 m³
Stroom enkel: € 0,46 kWh
Stroom normaal: € 0,46 kWh
Stroom daltarief: € 0,34 kWh
Leveringskosten: € 218,00 p/j
Naar modelcontract

Salderen en terugleveren bij United Consumers

Terugleververgoeding United Consumers

Heb je zonnepanelen en lever je per saldo meer terug aan het net dan dat je verbruikt? Dan ontvang je een terugleververgoeding van je energieleverancier. Het is dan nuttig de terugleververgoedingen te vergelijken om er voor te zorgen dat je het maximale haalt uit de door jou opgewekte energie.


Let op! 95% van de huishoudens met zonnepanelen komen niet in aanmerking voor de terugleververgoeding omdat zij over een langere periode meer stroom verbruiken dan terugleveren. Zij maken automatisch gebruik van de salderingsregeling.

Terugleveringstarief: € 0,135 per kWh
Salderen: 100% van contracttarief

De beschikbare energiecontracten van United Consumers

Energiecontracten van United Consumers

Zoals gezegd biedt UC vaste energiecontracten met verschillende looptijden, naast het variabel modelcontract. Het modelcontract kun je niet afsluiten via DeEnergievergelijker. Daarvoor kun je terecht op de website van de leverancier.