Energie vergelijken & Energienieuws

Energieleverancier Vandebron

Energieleverancier Vandebron

Energie van energieleverancier Vandebron

Vandebron

Vandebron is een Nederlandse energieleverancier die groene energie van Nederlandse bodem aanbiedt. Het gaat dan vooral om groene energie uit de omgeving. Dat kan zijn zonne-energie van de buurman, maar het kan ook een boer om de hoek betreffen. Bij Vandebron kies je je eigen energiebronnen uit, vandaar de naam Vandebron. Voor een alternatieve review over Vandebron kun je terecht bij verschillende bronnen. De reviews over Vandebron zijn over het algemeen positief.

Vandebron is niet heel erg goedkoop, maar is toch geregeld terug te vinden in de top 5 van goedkoopste energiecontracten omdat deze energieleverancier vaak acties organiseert waarbij klanten bijvoorbeeld een aardige cashback of cadeau bij hun energiecontract ontvangen. Na aftrek van deze korting is een vast contract bij Vandebron dan toch wel voordelig.

Bij Vandebron regel je alles zelf via de app (Vandebron dashboard), per mail of telefonisch. De klantenservice van Vandebron scoort goed. Vooral het Vandebron dashboard wordt vaak goed beoordeeld door klanten.

Vandebron levert uitsluitend 100% groene energie van Nederlandse bodem. Wanneer de benodigde energie niet geleverd kan worden uit de bronnen die jij hebt uitgekozen, vult Vandebron dit tekort aan met andere duurzaam opgewekte energie.

Betaalbaarheid:
Vandebron is niet de goedkoopste energieleverancier. Het modelcontract van de energieleverancier scoort gemiddeld. De vaste contracten zijn regelmatig wél aan de goedkope kant. Vooral de acties waarbij een hoge cashbackkorting verrekend wordt scoren goed in onze energievergelijker. Daarnaast biedt Vandebron geregeld vaste contracten met een actietarief. Je ontvangt dan geen geld terug, maar geniet voor een langere periode van de lage actietarieven.

Klantenservice:
De klantenservice van Vandebron is bereikbaar via de mail of telefonisch. De wachtrij voor telefonisch contact is bij deze energieleverancier aan de korte kant.

Groene energie:
Vandebron levert uitsluitend groene energie van Nederlandse bodem. Of dat nou komt van de zonnepanelen van de buurman, of van het windpark om de hoek, bij Vandebron krijg je altijd groene energie geleverd.

Vandebron

TEL: 0880 444 555

Bezoek website »

Vergelijk energie

Postcode: Huisnr:
Postcode:
Huisnr:

Het modelcontract van Vandebron

Vandebron energietarieven

Het modelcontract van Vandebron scoort prijstechnisch gemiddeld. De energietarieven van de vaste contracten scoren vaak bovengemiddeld. Dat komt vooral door cashback acties die deze energieleverancier vaak aanbiedt. Vandebron is daardoor geregeld terug te vinden in onze overzichten van goedkoopste energiecontracten.

Gasprijs: € 1,43 m³
Stroom enkel: € 0,40 kWh
Stroom normaal: € 0,42 kWh
Stroom daltarief: € 0,38 kWh
Leveringskosten: € 135,12 p/j
Naar modelcontract

Salderen en terugleveren bij Vandebron

Terugleververgoeding Vandebron

Heb je zonnepanelen en lever je per saldo meer terug aan het net dan dat je verbruikt? Dan ontvang je een terugleververgoeding van je energieleverancier. Het is dan nuttig de terugleververgoedingen te vergelijken om er voor te zorgen dat je het maximale haalt uit de door jou opgewekte energie.


Let op! 95% van de huishoudens met zonnepanelen komen niet in aanmerking voor de terugleververgoeding omdat zij over een langere periode meer stroom verbruiken dan terugleveren. Zij maken automatisch gebruik van de salderingsregeling.

Terugleveringstarief: € 0,10 per kWh
Salderen: 100% van contracttarief

De beschikbare energiecontracten van Vandebron

Energiecontracten van Vandebron

Vandebron biedt een variabel modelcontract, vaste contracten met meerjarige looptijd en ook een dynamisch energiecontract. Hieronder zie je de energiecontracten van Vandebron die via ons af te sluiten zijn.