Energie vergelijken & Energienieuws

Waarom kiezen voor energieleverancier Energiedirect?

Waarom kiezen voor energieleverancier Energiedirect?

Waarom kiezen voor energieleverancier Energiedirect?

Vandaag de dag zijn er tal van aanbieders op de energiemarkt. Doordat er zo veel energiemaatschappijen zijn, is het aanbod groot en de concurrentie enorm. Wanneer jij overweegt om de overstap te maken, maakt het reusachtige aanbod het er waarschijnlijk niet bepaald makkelijker op. Om de goedkoopste aanbieder te vinden, moet je veel verschillende maatschappijen met elkaar vergelijken en het is goed denkbaar dat je hier helemaal niet op zit te wachten. Wanneer je geen zin hebt in het maken van een vergelijking, maar gewoon stroom en gas wilt tegen een lage prijs, kun je overwegen om een contract bij Energiedirect af te sluiten.


Energiedirect is ook echt direct

Wanneer je de overstap maakt naar Energiedirect, kun je zelf alles online regelen. Energiedirect gelooft namelijk dat het regelen van energie veel directer kan. Want stroom en gas is immers gewoon stroom en gas. Zowel mensen die klant worden als mensen die hun contract verlengen, krijgen bij Energiedirect hetzelfde scherpe aanbod. Klanten krijgen geen dure cadeaus, want deze moet je uiteindelijk toch echt zelf betalen.


Alles online

Het grote voordeel van het afsluiten van een contract bij Energiedirect is dat je vrijwel alle zaken online kunt regelen. Zo is het niet alleen mogelijk om via de website een energiecontract af te sluiten, maar kun je nog veel meer zaken online regelen. Zo kun je bijvoorbeeld je energienota’s bekijken en je meterstanden via het internet doorgeven. Hierdoor hoef je zelf weinig moeite te doen om alles goed te regelen. Wanneer je voor een termijnbetaling hebt gekozen, kun je op de website ook je termijnbedrag bekijken.


Het beste aanbod in drie stappen

Indien je overweegt om de overstap te maken naar Energiedirect, krijg je in drie simpele stappen direct een haarscherp aanbod. In de eerste stap voer je enkel je postcode en huisnummer in. Vervolgens is het bij stap twee tijd voor het verbruik. Hier vul je de hoeveelheid stroom en gas in die je verbruikt en vervolgens maakt Energiedirect een berekening voor je. Weet je niet hoeveel je verbruikt? Ook dan kun je bij Energiedirect een aanbod krijgen. Je kiest simpelweg het aantal personen dat in je huis woont, in wat voor een soort huis je woont, of je stroom en gas of alleen stroom verbruikt en of je zonnepanelen hebt. Met behulp van deze antwoorden rolt er alsnog een haarscherp aanbod van Energiedirect uit.


Eenvoudig overstappen

Het overstappen van een energiemaatschappij naar Energiedirect kan snel en is bijzonder eenvoudig. Je hebt altijd veertien dagen bedenktijd. Wanneer je een contract afsluit bij Energiedirect, ontvang je in eerste instantie je energiecontract en de inloggegevens voor de website. Vervolgens zegt Energiedirect je vorige contract op. Pas als jij de huidige meterstanden door hebt gegeven, start de energiemaatschappij met het leveren van energie.


Reviews Energiedirect

Om meer te weten te komen, kun je de Energiedirect ervaringen van klanten lezen op NederlandReview. Hier zijn reviews en beoordelingen achtergelaten om jou van nuttige informatie te voorzien. Zo weet je bijvoorbeeld in één oogopslag hoe Energiedirect is voor wat betreft het bestelproces, de prijs, de service en de levering. Op deze manier kun je voorkomen dat je straks mogelijk spijt hebt van je overstap naar Energiedirect.

0 reactie(s)

  • Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel. Plaats jij de eerste?

Reageren